CONTACT RAPID

FORMULAR DE CONTACT

Program: Luni-Vineri
08:00 - 20:00

  Please prove you are human by selecting the Car.

  INTREBARI INFORMATIVE

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Imaginile produselor au caracter informativ si in unele cazuri pot sa difere de produsul real. Acestea sunt furnizate de catre producatorii acestora. Noi nu va putem garantam ca produsul comandat corespunde 100% cu cel prezentat. 

  Factura fiscala este expediata in format electronic prin email in termen de 1-2 zile lucratoare. Chitanta / dovada platii este trimisa in mod automat de catre procesatorul de plati cu cardul MobilPay. 

  Se poate returna un produs din comanda sau comanda integral in cazul in care aceasta contine mai multe produse. Pentru acest lucru va recomandam sa trimiteti o cerere completand formularul de retur de pe site.

  Daca un produs are eticheta ‘stoc epuizat’ atunci acesta nu se mai poate comanda. In functie de situatie, se poate realiza o precomanda. Dar numai in cazul in care furnizorul nostru ne asigura ca produsul respectiv o sa fie readus pe stoc. 

  La scurt timp dupa finalizarea cu succes a unei comenzi furnizam numarul AWB clientului. Acesta are posibilitatea urmaririi statusului livrarii acesteia. 

  Date societate

  Marketplace-ul LivrareGratuita.ro este detinut si administrat de catre:
  SC Claxseo Web Services SRL
  Nr. reg. com.: J29/1638/2013
  CUI RO 32369775
  Sediu social: Loc. Maneciu, nr. 96, jud. Prahova, cod postal 107365, Romania, Europe
  Cont bancar: RO70RNCB0211137870590001
  Banca: BCR
  BIC / Swift: RNCBROBUXXX
  Program: Lu-Vi 10-20
  Email: office@livraregratuita.ro