Costul pregatirii, ambalarii, procesarii este gratuit. Livrarea comenzilor este gratuita indiferent de valoare sau cantitate. Astfel, nu exista o limita minima impusa nici pentru valoare nici pentru cantitatea de produse a unei comenzi.

EXPEDIERE

Imediat ce comanda a fost plasata, aceasta este pregatita in scurt timp. Timpul de pregatire al comenzii poate varia in functie de numarul si dimensiunea produselor. Expedierea se realizeaza in general in termen de maxim o zi lucratoare. Daca o comanda a fost plasata vineri seara, cel mai probabil aceasta urmeaza sa fie expediata luni.

LIVRARE

 • Livrarea este gratuita pentru orice produs din marketplace.
 • Livrarea este gratuita indiferent de cantitatea sau valoare comenzii.
 • Exista drept de retur si garantie confrm legii in vigoare.
 • Livrarea comenzilor se realizeaza prin curiera rapid. In functie de situatie, aceasta poate dura chiar si pana la 10 zile lucratoare. In cazul produselor de mari dimensiuni, in general mobilier, livrarea dureaza mai multe zile.

  TIMPUL DE LIVRARE

  In functie de categoria de produs, durata livrarii poate varia de la 1 zi lucratoare pana la 10 zile lucratoare. In unele situatii, livrarea poate dura si mai mult, situatii in care cumparatorul este informat.

  Descrierea tranzactiei

  Descrierea tranzactiei bancare din extrasul de cont este ‘LivrareGratuita.ro Comanda nr. xyz’, unde xyz reprezinta numarul comenzii.